Gezondheid Rolf en kantoor

Gezondheid Rolf

Na de mail van Elsa met het verslag van mijn operatie op 1 augustus en het  goede bericht dat er geen uitzaaiingen zijn geconstateerd, stroomde mijn mailbox en brievenbus vol met goede wensen, kaarten en hartverwarmende reacties. Dank jullie wel voor al die support: met de kaarten kan ik zowat een muur van nieuw behang voorzien; de talrijke bloemen en bloemstukken hebben veel genot bezorgd. De steun heb ik ook als zodanig ervaren! Ik heb er alle vertrouwen in dat ik over een jaar weer helemaal hersteld ben: het komt allemaal weer goed met me.

De hersteloperatie staat gepland voor 2e helft februari 2018. Dat wil zeggen dat de stoma’s dan weer in de buik worden gebracht, de darmen weer aan elkaar gezet en dat ze dan hun oorspronkelijke werk weer kunnen gaan doen. Ik zal dan wel weer enige tijd uitgeschakeld zijn, maar gelukkig kan het kantoor gewoon doordraaien. De afgelopen periode hebben Elsa en Gijs ook alle honneurs waargenomen en zijn opgelopen achterstanden weggewerkt. Dagelijks werk ik al weer anderhalve maand wat uren op kantoor, de ene dag wat meer dan de andere.

Kantoor

Momenteel werk ik minder en dat blijf ik ook in de toekomst doen, Gijs gaat vanaf 1 januari 2018 in plaats van 3 dagen 2 dagen werken en Elsa heeft vanaf begin 2018 zwangerschapsverlof en hoopt begin februari haar tweede kindje te krijgen. Al met al verminderde werkcapaciteit.

Daarom komt Casper Gorgels per 1 december in dienst voor 36 uur per week. Via de link http://horstadministratiekantoor.nl/over-ons/wie-zijn-wij-2/ lees je wat meer over zijn achtergrond.

Op termijn wil Casper mijn kantoor ook overnemen; oorspronkelijk was ik van plan om over een jaar of acht / tien met overname bezig te zijn, de gezondheidsproblemen hebben die plannen naar voren geschoven. In april 2018 spreken Casper en ik over hoe het werk hier op kantoor verloopt en bij verlenging van zijn contract gaan we ook een scenario maken voor de overname (richtlijn is eind 2019). Hoe alles er dan zal uitzien (blijf ik nog aan kantoor verbonden?) , weten we nog niet en zal ik tijdig melden. De bedoeling is dat de overname geleidelijk aan plaats vindt, de cliënten Casper hebben leren kennen en dat het voor iedereen OK is wat er gebeurt.

Vanaf 2018 zal Casper in de regel dan ook de telefoon opnemen.

Spring naar toolbar