Overname kantoor eind 2018

In een eerder bericht van 4 oktober 2017 schreef ik dat per 1 december 2017 Casper Gorgels in dienst is gekomen voor 36 uur per week. Via de link http://horstadministratiekantoor.nl/over-ons/wie-zijn-wij-2/ lees je wat meer over zijn achtergrond. Bij zijn aanstelling is nadrukkelijk bepaald dat Casper mijn kantoor zou willen overnemen. Vorige weken hebben we zijn dienstverband en hoe het nu gaat op kantoor besproken en zijn overeen gekomen dat Casper per 01-01-2019 mijn kantoor gaat overnemen. Inmiddels zijn we begonnen met allerlei voorbereidende werkzaamheden en gedetailleerde invulling.

Bij de overname zullen we zo weinig mogelijk gaan veranderen: Casper wil mijn kantoorruimte huren, het telefoonnummer van kantoor blijft hetzelfde, mijn e-mail adres blijft voorlopig in de lucht en zelf blijf ik ook nog voor 2 dagen in de week in loondienst aan het kantoor verbonden. Daarmee gaat 35 jaar kennis van cliënten en dossiers niet zo maar verloren en blijf ik voor cliënten benaderbaar.

Aan de overdracht van het kantoor wordt aan het eind van 2018 een feestelijke gelegenheid gewijd.

Spring naar toolbar