Andere sites

Hier treft u verwijzingen naar diverse sites aan:

www.belastingdienst.nl

www.toeslagen.nl
Belastingdienst – Toeslagen
Zorgtoeslag – Huurtoeslag – Kinderopvangtoeslag

www.digid.nl
Met DigiD (spreek uit: die-gie-dee) kunnen burgers en bedrijven met één inlogcode bij elektronische diensten van steeds meer overheidsinstellingen terecht. DigiD staat voor Digitale Identiteit. Het is een gemeenschappelijk systeem van en voor de overheid. Overheidsinstellingen kunnen met DigiD de identiteit vaststellen van burgers en bedrijven die gebruik maken van hun elektronische diensten.

www.independer.nl/zorgverzekering/intro.aspx
Vergelijk eenvoudig alle zorgverzekeringen.

www.uwv.nl

www.mijnpensioenoverzicht.nl
Op mijnpensioenoverzicht.nl ziet u, naast uw AOW, hoeveel pensioen u hebt en bij welke pensioenuitvoerder (pensioenfonds of –verzekeraar). Ook ziet u wat uw nabestaanden krijgen als u overlijdt. AOW en pensioen die u al ontvangt, worden niet getoond. Wat u op deze website niet vindt, is wat u zelf voor uw oude dag hebt geregeld.

www.pensioenkijker.nl
Onafhankelijke informatie over pensioenen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met het pensioen bij verandering van baan, trouwen, scheiden of arbeidsongeschiktheid? Plus een pensioencalculator, waarmee kan worden berekend hoe hoog later het nettopensioen is.

www.degoedkoopstenotaris.nl
Een vergelijkingsite van notaristarieven.

www.svb.nl
De site van de Sociale Verzekeringsbank, met uitgebreide informatie over onder meer de AOW, kinderbijslag en nabestaandenwet.

www.wisselkoersen.nl
Een site met alle dagkoersen van vreemde valuta.

www.infofilter.nl
Veel Nederlandse consumenten stellen geen prijs op ongevraagde reclame. Vooral niet, als die persoonlijk aan hen is gericht. Via deze website kan iedereen zich kosteloos laten blokkeren tegen ongewenste post, telefoontjes en onaangekondigd (telefonisch) marktonderzoek.
Iedere vijf jaar moet u zich opnieuw aanmelden. Garantie dat bedrijven u helemaal niet meer bellen, heeft u helaas niet.
Aanmelden kan ook per telefoon: 0900 – 666 10 00.

www.consumentenbond.nl

www.autokm.nl
AutoKm.nl is een website waar u gratis en online uw kilometeradministratie van uw ( lease-)auto kunt bijhouden.

www.antwoordvoorbedrijven.nl
Deze website van de overheid richt zich op vragen, vereisten, wetten, regels en subsidies. Naast (verfijnen) van de zoekopdracht, kunt u e-mailen, met een medewerker van de site chatten of telefonisch contact opnemen. U ontvangt dan direct antwoord of wordt doorverwezen naar de betreffende overheidsinstantie.

www.vraagalex.nl
Via VraagAlex.nl vind je het alternatief voor de dure 0900 nummer van bedrijven. Tevens is er een overzicht van bedrijven waarvoor een antwoordnummer bekend is.

www.hbase.nl
Hier kunt u uw kenteken van uw auto intikken; u krijgt vervolgens te zien welke onderdelen er in uw auto zitten en wat de kosten er van zijn die de garagehouder er voor moet betalen.

www.eerlijkebankwijzer.nl
Website waarmee consumenten kunnen zien waarin banken hun spaargeld investeren.

www.groenopweg.nl
Hier vindt u een overzicht van auto’s met een lagere bijtelling. Verder op deze site: energielabel, CO2-uitstoot, verbruik per merk en type brandstof, testrapporten en technische gegevens van auto’s.

www.onderwijsenbijverdienen.overheid.nl
Welke gevolgen heeft bijverdienen door studenten en scholieren voor studiefinanciering, kinderbijslag, recht op belastingteruggave, etc.

www.bewusthaarlem.nl
Platform voor iedereen die zich inzet voor duurzaam, gezond en plezierig (samen)leven in Haarlem e.o..

 

 

 

Spring naar toolbar